Optimale ondersteuning bij het werkproces
Door activering van de E-POS integratie is het mogelijk om patiënten geheel digitaal te screenen zonder dat de zorgverlener bewust met een systeem buiten het EPD werkt.
Heeft de patiënt de vragenlijst ingevuld? Dan komt er direct een taak op de werklijst van zorgverlener.
Er zijn verschillende manieren om E-POS met het EPD te koppelen. Deze koppeling is ontwikkelt in samenwerking met CNS-Connect.
Welke medewerkers zijn betrokken bij het implementatieproces voor CNS-Connect & E-POS?
Dit betreft de volgende medewerkers:
Het aantal benodigde uren per functiegroep voor het aanzetten van de koppeling hangt af van de gewenste aanpassingen aan het huidige werkproces. Een inschatting kan aangevraagd worden via de contactpagina.
Wilt u liever zelf onderzoek doen? Via deze link is het implementatieplan te verkrijgen.
Jazeker! De koppeling tussen CNS en E-POS draait in meerdere klinieken. Een werkbezoek aanvragen is mogelijk via de contactpagina.
Een exacte beschrijving van de benodigdheden staat in het implementatiedocument. Dit document kan je bij ons aanvragen via deze link.
Samenvattend:
We hebben tijd nodig van:
Daarnaast zijn de volgende resources benodigd:
Bij de implementatie van E-POS in combinatie met CNS wordt ondersteuning geboden vanuit NovaCair. De implementatie wordt verdeeld in 5 fasen.
Fase 1: Verkenning
In deze fase wordt het huidige werkproces in kaart gebracht en wordt er gekeken naar de optimalisatiemogelijkheden. NovaCair stelt in deze fase kosteloos zorgconsultants ter beschikking.
Fase 2: Voorbereiding
In deze fase ondersteund NovaCair bij het maken van het plan met daarin de doelen, verwachtingen en werkafspraken tijdens het project. Ook ondersteund het technische implementatieteam met het uittekenen van de benodigde processen voor technische en medische gegevensoverdracht en acties.
Fase 3: Implementatie
In deze fase wordt het technische werk verricht dat gepland is in de voorgaande fasen.
Fase 4: Onboarding & Livegang
Tijdens de onboardingsfase worden de key-users getraind in gebruik en beheer van het systeem. Om de key-users te ontzorgen kan NovaCair ook de trainingen van de overige gebruikers verzorgen. Hierna wordt E-POS livegezet.
Fase 5: Evaluatie
In deze continue fase wordt op frequente basis feedback bij de eindgebruiker gevraagd en wordt het product waar nodig verbeterd om nog beter aan te sluiten aan de behoeften van de gebruikers.
Elke organisatie is anders. Sommige ziekenhuizen hebben meerdere locaties, en niet elke afdeling is even digitaal vaardig.
Alle trainingen worden op maat gemaakt zodat deze aansluiten bij de behoeften en basiskennis van het team.
Doorgaans worden minstens de volgende zaken verzorgd:
In sommige gevallen trainen we ook de POS-screeners of anesthesiemedewerkers om de consulten efficiënter uit te voeren met behulp van het E-POS rappot.
Het aantal benodigde uren per functiegroep voor het aanzetten van de koppeling hangt af van de gewenste aanpassingen aan het huidige werkproces. Een inschatting kan aangevraagd worden via de contactpagina.
Wilt u liever zelf onderzoek doen? Via deze link is het implementatieplan te verkrijgen.
U kunt via de chat of onze contactpagina vragen of uw versie van CNS comatible is met E-POS.
Vraag ook kosteloos een inventarisatie aan via de contactpagina of via +31 71 2032 251.
Nadat de patiënt de vragenlijst heeft ingevuld maakt E-POS een gezondheidsrapport aan met daarin het triage-advies, verwijzingen naar de richtlijnen en mogelijke vervolgonderzoek of contra-indicaties. Dit gehele rapport is zichtbaar vanuit CNS.
Alle beschikbare en relevante data van patiënten wordt meegestuurd naar CNS.
Om de patiëntveiligheid te waarborgen wordt het rapport weergeven in een layout met daarin duidelijke waarschuwingen en onderverdelingen op basis van de orgaansystemen.
Als er meer vragen zijn is het mogelijk om contact op te nemen via:
Of bezoek ons kantoor aan de Nieuwe Rijn 50, 2312JH in Leiden.