Video's

Bekijk alle video's over E-POS

Klantcases

Integratie HiX Dijklander Ziekenhuis

Het Dijklander Ziekenhuis maakt het als eerste ziekenhuis in Nederland mogelijk om digitaal, met een integratie met het HiX-EPD, patiënten veilig op afstand te screenen.

FlexClinics: pre-op optimalisatie voor de zelfstandige kliniek

Tientallen ZBC’s en ziekenhuizen krijgen direct zicht op de risicoklasse van patiënten door inzet van preoperatieve software. Anesthesioloog Peter van Aggelen richt zijn kliniek efficiënter in met E-POS.

Heelkunde Instituut: Digitale aanmelding

Het heelkunde instituut is een focuskliniek opgericht in 2005. Het HIN bewaakt op vier locaties in Nederland de korte wachtrijen onder andere door de snelle preoperatieve screening met E-POS.

Uitlegvideo's

Wat is E-POS?

Meerdere algemene ziekenhuizen en ZBC’s automatiseren de preoperatieve screening met E-POS: Een gevalideerde digitale vragenlijst met informatievideo’s ter ondersteuning aan het Informed Consent, gekoppeld aan het EPD. Hiermee wordt 85% van de poliklinische consulten bespaard.

Hoe werkt de HiX integratie?

Door activering van de E-POS  integratie is het mogelijk om patiënten geheel digitaal te screenen zonder dat de zorgverlener bewust met een systeem buiten het EPD werkt. 

Onderzoek

Evaluation of electronic screening in the preoperative process

Aneya van den Blink heeft samen met M.J. Janssen en Patrick Schober een onderzoek uitgevoerd naar het elektronische screeningstraject voor op de poli.