FAQ
E-POS is de preoperatieve screening van Novacair. Lees hier meer over wat E-POS precies is.
De patiënt krijgt een beveiligde email met daarin de vragenlijst en de animatievideo’s ter ondersteuning aan het informed consent.
Als de patiënt afgerond is bepaald de anesthesioloog het passende vervolgconsult op basis van het advies en rapport van E-POS.
Het is van belang dat de vragenlijst voor alle doelgroepen toegankelijk is. Denk hierbij aan mensen met een migratieachtergrond, ouderen maar ook laaggeletterden.
Daarom zijn er verschillende mogelijkheden om de vragenlijst in te vullen:
Wilt u zelf de vragenlijst invullen? Dat vraagt u hier aan.
De vragenlijst vraagt standaard alle benodigde vragen uit die benodigd zijn voor een veilig preoperatief onderzoek. Relatief gezonde patiënten worden belast met de minimaal benodigde vragen. Bij patiënten met meervoudig onderliggende gezondheidsproblemen wordt waar nodig doorgevraagd.
Daarnaast is het ook mogelijk om eigen vragen toe te voegen voor bijvoorbeeld een verpleegkundig spreekuur.
Een voorbeeld van de vragenlijst is via deze link te downloaden.
Het is mogelijk om E-POS live in werking te zien bij onze klanten. Als het wenselijk is kan NovaCair hiertussen bemiddelen.
Bij het uitzoeken van een geschikt ziekenhuis voor een werkbezoek is het van belang om te kijken naar:
Het aanvragen van een klantbezoek kan via deze link.
De besparing van E-POS is afhankelijk van het huidige proces en de patiëntenpopulatie. In FTE varieert dit tussen de 30% en 60%. Het is mogelijk om dit vrijblijvend in kaart te laten brengen middels een gesprek van 60 minuten. Na dit gesprek worden de volgende deliverables aangeleverd:
Dit gesprek kunt u via deze link aanvragen. Wilt u nog geen gesprek maar wel meer inzicht in de besparing? Dan is het ook mogelijk om hier de besparingscalculator in te vullen.
E-POS is wetenschappelijk gevalideerd door het Amsterdam UMC. De resultaten zijn gepubliceerd in The Journal of Clinical Anesthesia. Het onderzoek is via deze link te downloaden.
Daarnaast wordt er ook doorlopend onderzoek gedaan naar o.a. het Informed consent door het Erasmus MC. De resultaten hiervan worden gepubliceerd als het onderzoek is afgerond.
Wilt u zelf gebruik maken van E-POS voor wetenschappelijk onderzoek? Dat is vaak kosteloos mogelijk. Bekijk dan deze pagina (hier moet een nieuwe pagina komen waarop men meer kan lezen hierover).
E-POS wordt gebruikt in meerdere ziekenhuizen en ZBC’s. Ervaringen van deze klanten zijn terug te lezen op onze klantenpagina.
Het aanschafproces varieert per ziekenhuis. Het is verstandig om voorafgaand aan het aanhaken van meerdere collega’s van ondersteunende afdelingen voorbereidingen te treffen.
Hier is gelukkig niet zo veel tijd voor nodig:
Afhankelijk van het EPD maakt E-POS gebruik van verschillende protocollen. Deze informatie is beschreven op de volgende pagina’s:
Uw vraag niet kunnen vinden of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
En wij beantwoorden hem zo snel mogelijk. Snel even hulp nodig?
We zijn ook telefonisch bereikbaar via +31 71 203 2251
Bekijk hoe onze software helpt om tijd over te houden voor complexe zorg.
+31 71 203 2251